Hoppa direkt till innehåll

För att kunna ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats har vi placerat kakor (cookies) i din webbläsare. Om du vill veta mer kan du läsa mer om vad våra kakor används till.

Har du fått årets hyresgästenkät?

Vad är bäst och vad är sämst med att bo hos oss? Påverka ditt boende och vår service och svara på enkäten! Det är AktivBo som skickar ut enkäten till cirka en tredjedel av våra hyresgäster.

Illustration av en hyresgäst med turkos jacka och svart hår som funderar på vad som är bäst och sämst med Familjebostäder

Nu är det dags för årets hyresgästenkät! Tack för att du som är utvald att svara lägger cirka 10 minuter på att göra oss bättre! Om du undrar vad vi gjort sedan förra enkäten hittar du några exempel under länkarna.

Svara digitalt på fem språk

När du svarar digitalt kan du välja språk: svenska, engelska, arabiska, somaliska eller tigrinja.

Ungefär en tredjedel får enkäten

Du som är utvald får den i sms och mejl 27 april eller med post runt 10 maj. Om du vill se hur sms:et och mejlet ser ut hittar du en länk till en kort film här på sidan. 

Du som får enkäten på papper

  • Logga gärna in på Mina sidor och registrera mobilnummer och e-post under ”Min profil”.
  • Då missar du ingen viktig digital information från oss och vi sparar på träd.
  • När du svarar på enkäten digitalt kan du välja mellan fem olika språk. 

Dina svar är viktiga och du är anonym

AktivBo skickar ut enkäten och tar emot svaren. Vi får inte veta vad just du svarar. Har du frågor om enkäten är du varmt välkommen att kontakta AktivBo, 08-23 39 85, info@aktivbo.se.

Resultatet av enkäten är jätteviktigt för oss. Vi använder det när vi planerar vårt arbete med huset och området du bor i. Det hjälper oss också när vi utvecklar och förbättrar vår service till dig. Tack för att du tar dig tid att svara!