Hoppa direkt till innehåll

För att kunna ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats har vi placerat kakor (cookies) i din webbläsare. Om du vill veta mer kan du läsa mer om vad våra kakor används till.

Farväl Familjär!

Det allra sista numret av Familjär ska nu ha landat i din brevlåda. Vi gör en tillbakablick på tidningen genom tiderna, men vi blickar också framåt och förbättrar vår information till er hyresgäster utefter era önskemål.

Farväl Familjär!

Utöver en tidsresa med Familjär som tidning kan du läsa om hur du kan minska ditt klimatavryck i hemmet, inreda med återbruk och du väl inte missat att det finns en intern bostadskö?

Det sista numret av Familjär är här. Tiden går fort och vår hyresgästtidning har skiftat utseende och innehåll en del under de 24 år Familjär producerats. Vi har dykt ner i arkivet för att kikat på hur det har sett ut genom åren. Vi säger tack och hej till tidningen och samtidigt ett stort tack till alla  hyresgäster som på ett eller annat sätt medverkat under åren. 

Familjär lämnar plats åt Enklare vardag

Tidningen är omtyckt, det har vi fått klart för oss i alla läsarundersökningar som gjorts, men vi har under senare år sett en trend där fler och fler av er hyresgäster har uttryckt att trycksaker är slöseri och att ni föredrar information via e-post.
I den senaste läsarundersökningen vi gjorde var det också tydligt att de flesta av er föredrar nyhetsbrevet före den tryckta tidningen. Bättre teknik, nya läsvanor och det faktum att vi har e-postadresser till nästan alla er möjliggör övergången till nyhetsbrevet Enklare vardag. 

Vi vill förbättra vår information till er

Vi blickar framåt och kommer att utöka och förbättra vår information till er via e-post, Mina sidor, sms och självklart också direkt i trapphuset. Se till att du gett oss rätt e-postadress och mobilnummer för att du inte ska missa någon information. Du kan enkelt uppdatera dina kontaktuppgifter på Mina sidor under min profil. 

Redaktionen på Familjär önskar trevlig läsning och håll utkik efter Enklare vardag i mailkorgen framöver!