Hoppa direkt till innehåll

För att kunna ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats har vi placerat kakor (cookies) i din webbläsare. Om du vill veta mer kan du läsa mer om vad våra kakor används till.

Du har väl fått Enklare Vardag?

Nu har Enklare vardag landat i din e-postlåda. Vi på Familjebostäder vill hjälpa dig i vardagen, och bidra till ett hemtrevligt och tryggt liv i våra bostäder. Därför får du nyhetsbrevet i din e-post fyra gånger per år.

Du har väl fått Enklare Vardag?

Om du inte fått Enklare vardag i din e-post är det dags att du uppdaterar dina kontaktuppgifter på Mina sidor.

Aktuellt i Enklare vardag

Vet du var du ska slänga den nötta diskborsten och disktrasan, den tomma chipspåsen eller den trasiga fotbollen? Spela sopspelet och bli en hejare på att sopsortera! Spela här.

FABO0199_Sopspel_SoMe_1024x512_A.jpg

När sätts värmen på?

Från slutet av september och till mitten av oktober är den vanligaste frågan från er hyresgäster, När sätts värmen på? En enkel fråga med ett komplicerat svar.

Gör om hemma i höst?

Nya köksluckor, nytt golv eller en säkerhetsdörr kan beställas när som helst under året! Detaljerna hittar du i nyhetsbrevet.

Uppdatera dina kontaktuppgifter

Om du inte fått nyhetsbrevet i din e-postbrevlåda är det dags att uppdatera dina kontaktuppgifter eller att starta prenumeration på brevet. Uppdatera kontaktuppgifter gör du via Mina sidor och att starta prenumeration på Enklare vardag gör du genom att  klicka på länken nedan och fylla i formuläret.

 Trevlig läsning!