Hoppa direkt till innehåll

För att kunna ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats har vi placerat kakor (cookies) i din webbläsare. Om du vill veta mer kan du läsa mer om vad våra kakor används till.

Trevlig sommarläsning!

Nu är årets första nummer av Familjär här. Vi hälsar på hemma hos Konstkällare 42 i Rinkeby, få massor av tips på roliga saker att göra i Stockholm i sommar och har du koll på din hemförsäkring?

Trevlig sommarläsning!

Sommarkul i Stockholm

Vi tipsar om roliga aktiviteter att göra i sommar, både ute och inne, för stora och små. Som boende hos Familjebostäder har du tillgång till härliga platser att koppla av på och roliga aktiviteter att delta i till förmånliga priser. Ta en titt och inspireras. 

1024x512_shutterstock_1791142598.jpg

Konstkällare 42 i Rinkeby

Vi hälsar på hemma hos Konstkällare 42. Visste du att den gamla tvättstugelokalen på Tisslingeplan 42 är omgjord till ateljé? Här huserar Konstkällare 42, det skapas väggbonader, akvareller, tavlor och ljuslyktor. Det doftar av rökelse och solen lyser upp rummen genom källarfönsterna. Möt konstnärerna som stormtrivs i de nyrenoverade lokalerna. 

1024x512_RETUSCH_001konststuganDSCF1451.jpg

Därför är det så viktigt att ha en hemförsäkring

På Familjebostäder är vi måna om att du ska känna dig trygg. Bland annat ska du  kunna slappna av och inte behöva oroa dig för ekonomiska konsekvenser om olyckan skulle vara framme. Som hyresgäst hos oss är du därför enligt ditt hyreskontrakt skyldig att teckna en hemförsäkring. I detta nummer av Familjär kan du lära dig mer om vad din hemförsäkring ska innehålla. 

Läsarundersökning i slutet av året

I år släpper vi två nummer av tidningen Familjär, ett nu och ett i höst. Däremellan kompletterar vi med nyhetsbrevet Enklare vardag. I slutet av året gör vi en läsarundersökning och lyssnar på vad ni hyresgäster tycker och tänker kring tryckt tidning och nyhetsbrev. 

Trevlig läsning önskar redaktionen på Familjär!