Hoppa direkt till innehåll

För att kunna ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats har vi placerat kakor (cookies) i din webbläsare. Om du vill veta mer kan du läsa mer om vad våra kakor används till.

Hitta hem i Älvsjöstaden

Nu hyr vi ut den tredje etappen av kvarteret Jordkabeln i Älvsjöstaden. Här finns 62 välplanerade lägenheter om 2-3 rok. Senast den 11 december behöver du anmäla intresse för någon av lägenheterna hos Bostadsförmedlingen

Nu kan du söka en av våra fina lägenheter i Älvsjöstaden i kvarteret Jordkabeln. Här bor du nära Älvsjös pendeltågstation som du når på ca 10 minuter promenad. Hela Älvsjöstaden är en ny del av Älvsjö på gränsen mot den mysiga Solbergaskogen. I anslutning till området finns Kämpetorpssskolan som nyligen har fått en stor utbyggnad. När Älvsjsötaden är färdigbyggd om ca 2-3 år kommer vi tillsammans med JM ha byggt omkring 2000 nya bostäder i området 

Här finns tvåor och treor

I denna etapp som är den sista för kvarteret Jordkabeln hyr vi ut 62 lägenheter om 2-3 rok. Bostäderna är välplanerade och ljusa med fina materialval.

Fina materialval

Väggarna är vitmålade och golven är av trestavsparkett i ek. Förvaringsmöjligheter varierar med lägenhetsstorlek, alla lägenheter har garderober. Där det är en hel garderobsvägg går garderoberna upp till tak. Det finns även separata källarförråd. Alla lägenheter har säkerhetsdörr.

Köken har vita köksskåp med en grå bänkskiva och stänkskydd. Du har även en del med en praktisk diskbänk. Induktionshäll med ugn under. Diskmaskin och inbyggd mikro finns på plats. Kyl och frys finns i alla lägenheter men varierar i storlek beroende på kökets yta. Badrummen har liggande vitt kakel och grått klinker på golvet. Dusch finns i alla lägenheter, med duschvägg av glas. Handfat med kommod och badrumsskåp med spegel ovanför.

Anmäl dig senast 11 december

Anmäl ditt intresse hos Bostadsförmedlingen senast 11 december.