Hoppa direkt till innehåll

För att kunna ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats har vi placerat kakor (cookies) i din webbläsare. Om du vill veta mer kan du läsa mer om vad våra kakor används till.

Se till att vi kan nå dig - just nu påminner vi med sms

Fler och fler vill ha sin information från oss digitalt - via e-post eller sms. För att inte missa något se till att vi har korrekta kontaktuppgifter. Du fyller i dem själv på Mina sidor. Inom kort skickar vi ett sms till de hyresgäster vi saknar e-postadress till.

Se till att vi kan nå dig - just nu påminner vi med sms

Mycket av vår information finns tillgänglig på vår webbplats och på Mina sidor. Där kan du få riktad information om vad som händer i just ditt område. Här har du en överblick över dina avtal för exempelvis boende och parkering. Kopplat till dessa kan du utföra olika tjänster. Mina sidor har öppet dygnet runt och du har tillgång till tjänster och information när du vill. 

Allt oftare svarar vi på felanmälningar via e-post och sms om vi har dina kontaktuppgifter. Därför är det viktigt att dina kontaktuppgifter är korrekta.

Kontrollera dina kontaktuppgifter

För att dina kontakter med oss ska gå så smidigt som möjligt behöver vi ha e-postadress och mobilnummer till dig. Du registrerar eller uppdaterar enkelt dina kontaktuppgifter under "Min profil". Med ett aktuellt mobilnummer kan vi enkelt boka in tid till exempel för åtgärd av en felanmälan.

Sms-utskick från oss

Inom kort skickar vi ett sms till de hyresgäster som vi saknar e-postadress till. Det är ett kort meddelande:

image1epm.png