Hoppa direkt till innehåll

För att kunna ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats har vi placerat kakor (cookies) i din webbläsare. Om du vill veta mer kan du läsa mer om vad våra kakor används till.

Pippi vänder upp och ned på Cirkus i sommar!

Ta det stoltaste, modigaste och starkaste vi har i Sverige. Lägg därtill ett av världens kanske mest spektakulära cirkussällskap – Cirkus Cirkör – i samarbete och med nyskrivna låttexter av Björn Ulvaeus. Resultatet blir en episk re-make av Astrid Lindgrens klassiska karaktär och lika klassiska berättelse.

Pippi vänder upp och ned på Cirkus i sommar!

Som hyresgäst hos Familjebostäder har du möjlighet att se föreställningen till halva priset.

Så gör dig redo för att se Pippi på ett helt nytt sätt, i en nyskriven, sensationell cirkusmusikal. Välkommen till en musikalisk virvelvind utan skyddsnät som trotsar tyngdlagen med en minst sagt svindlande ensemble och flygande orkester. 

För första gången någonsin håller Cirkus på Djurgården sommaröppet för att ge stockholmare och inresande turister möjligheten att upptäcka Pippi i en ny succémusikal av Björn Ulvaeus i samarbete med Cirkus Cirkör. 

Erbjudande - biljetter till 50% rabatt 

Via ett samarbete Familjebostäder har med med Pippi på Cirkus erbjuds du som är hyresgäst hos oss en möjlighet att få se föreställningen till halva priset. Biljetterna bokar du via en länk på Mina sidor , du måste alltså logga in, svårare än så är det inte. 

Pris: 
Parkett 298 kr ( ord. pris 595 kr), Läktare 248 kr ( ord. pris 495 kr ) , barn t.o.m. 12 år 148 kr ( ord. pris 295 kr).

Villkor: 
Erbjudandet gäller begränsat antal biljetter på utvalda dagar t.o.m. speldag, i mån av plats. Gäller ej biljettkategori med inkluderad meny. Kan endast bokas via Mina sidor. Kan ej kombineras med andra rabatter och gäller endast nybokningar.

Välkomna till Cirkus i sommar önskar Pippi på Cirkus & Familjebostäder.