Hoppa direkt till innehåll

För att kunna ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats har vi placerat kakor (cookies) i din webbläsare. Om du vill veta mer kan du läsa mer om vad våra kakor används till.

Nya Stockholmhus i Farsta

Nu hyr vi ut tredje och sista etappen av Stockholmhusen vid Sunneplan i Farsta. Fram till den 14 april kan du anmäla intresse för någon av lägenheterna hos Bostadsförmedlingen.

Anmäl intresse senast 14 april

I denna etappp finns 60 lägenheter på 2-4 rok med inflyttning i november-december 2022. Anmäl ditt intresse hos Bostadsförmedlingen senast den 14 april.

Stockholmshusen

Stockholmshusen är ett av Stockholm stads största utvecklingsprojekt med målet att bygga tusentals nya hyresrätter. För att nå dit har många av stadens krafter gått ihop och arbetar tillsammans.

Målet med Stockholmshusen är att spara tid och minska kostnaderna genom att upprepa gestaltningen, bygga seriellt och jobba med överlappande processer. Husen byggs med höga krav på hållbarhet och effektiv energiförsörjning och det ska vara enkelt att resa klimatsmart genom cykel- och bilpooler. Resultatet är hus där du kan leva bekvämt, modernt och hållbart.