Hoppa direkt till innehåll

För att kunna ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats har vi placerat kakor (cookies) i din webbläsare. Om du vill veta mer kan du läsa mer om vad våra kakor används till.

Har du fått Enklare vardag?

Vi på Familjebostäder vill hjälpa dig i vardagen, och bidra till ett hemtrevligt och tryggt liv i våra bostäder. Därför får du nyhetsbrevet Enklare vardag i din e-post fyra gånger per år

Har du fått Enklare vardag?

Om du inte fått nyhetsbrevet i din e-postbrevlåda är det dags att uppdatera dina kontaktuppgifter eller att starta prenumeration på brevet. Uppdatera kontaktuppgifter gör du via Mina sidor och att starta prenumeration på Enklare vardag gör du genom att trycka på länken nedan och fylla i formuläret. 

Enklare vardag - december

Denna gång har vi besökt Kista brandstation för att ta reda på om brandrisken är högre i december och kring julhelgerna. Visste du att 40 procent av alla bränder i december orsakas av levande ljus? Hur bra är du på brandsäkerhet? Gör vårt quiz och vinn brandsäkra adventsljus. 

Besked om hyrorna 2023 dröjer och från januari 2023 ska alla som bor i ett hus med matavfallsinsamling sortera sitt matavfall. Det och mycket annat kan du läsa i Enklare vardag.