Hoppa direkt till innehåll

För att kunna ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats har vi placerat kakor (cookies) i din webbläsare. Om du vill veta mer kan du läsa mer om vad våra kakor används till.

Har du fått Enklare vardag?

Vi på Familjebostäder vill hjälpa dig i vardagen, och bidra till ett hemtrevligt och tryggt liv i våra bostäder. Därför får du nyhetsbrevet Enklare vardag i din e-post fyra gånger per år.

Har du fått Enklare vardag?

Breven fyller vi med inspiration, nyheter och information som du som bor hos oss kan tänkas behöva. 

Över 100 husvärdar och drifttekniker arbetar i och omkring våra fastigheter med service till våra hyresgäster. Det tredje nyhetsbrevet tar upp att en av de stora fördelarna med att bo i hyresrätt är den professionella hjälp som ingår i hyran. Våra husvärdar finns där för att hålla husen och lägenheterna i gott skick.

Läs mer om husvärd Torbjörn

Nyhetsbrev_1024x512_3a.jpgTorbjörn är husvärd i Stureby. Foto:Fredrik Hjerling

Sänk din elräkning - spartips rum för rum

Nyhet nummer två handlar om elpriset. Elpriset har ökat snabbt och med det elräkningen. För dig som bor i hyresrätt ger vi några tips på hur du kan minska elförbrukningen i höst. Att spara energi blir i vinter extra viktigt för plånboken. Det fina i kråksången är det också är bra för klimatet. Läs om detta och mycket mer i Enklare vardag.

Om du inte något brev i din e-post behöver du uppdatera dina kontaktuppgifter på Mina sidor, det är snabbt gjort. Kolla in länkarna på sidan där hittar du nyhetsbrevet och mer information. Vi önskar dig trevlig läsning!