Hoppa direkt till innehåll

För att kunna ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats har vi placerat kakor (cookies) i din webbläsare. Om du vill veta mer kan du läsa mer om vad våra kakor används till.

Bandhagen eller Farsta?

Just nu hyr vi ut två nyproduktionsprojekt samtidigt med totalt 75 lägenheter. Var vill du bo, i Farsta eller i Bandhagen?

Bandhagen eller Farsta?

Är det i någon av de 35 lägenheterna i Stockholmshus i Bandhagen? Eller i en lägenhet i kvarteret Källvreten 2 i Drevvikshöjden mellan Farsta och Sköndal. Fram till den 14 respektive 15 augusti kan du anmäla intresse för något av dessa projekt.

Familjebostäder hyr alltid ut alla lägenheter via Bostadsförmedlingen. För att söka någon av dessa bostäder behöver du vara anmäld som sökande hos dem. 

Fimen 4, Bandhagen - Stockholmshus

Här bor du i ett uppvuxet lummigt område, med en stor lekpark snett över gatan. Många av husen i Bandhagen är byggda på 1940- och 50-talen. Från vårat kvarter tar bara 3-4 minuter att promenera till tunnelbanestationen i Bandhagen. Här finns ett centrum med mysiga butiker och en mataffär. Lägenheterna i Stockholmhusen är ljusa och har fina materialval. Du har här tvättmasikn och torktumlare i lägenheten men ingen gemensam tvättstuga. Förrådet finns också inne i lägenheten. Anmäl dig senast 14 augusti hos Bostadsförmedlingen. 

 

visnings_lght_perstorpsv106__DSF2911.jpg

Bild från lägenhet i första kvarteret i Drevvikshöjden. 

Källvreten 2, Drevvikshöjden

I Drevvikshöjden har Familjebostäder redan byggt många bostäder och nu släpper vi ytterligare en etapp för uthyrning. Med närhet till Hökarängsbadet och lummig natur finns denna nya stadsdel mellan Farsta och Sköndal. Lägenheterna har ett sobert grått kök och snygga badrum. Genomgående ekparkett på golven. Beslag i mattsvart både i kök, på garderober och  badrummet. Badrummen är förberedda för tvättmaskin och torktumlare och här finns en gemensam tvättstuga. Du har även ett externt källarförråd. Anmäl dig senast 15 augusti hos Bostadsförmedlingen.