Hoppa direkt till innehåll

För att kunna ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats har vi placerat kakor (cookies) i din webbläsare. Om du vill veta mer kan du läsa mer om vad våra kakor används till.

Service för en enklare vardag

Kära grannar, vi vill att er vardag ska bli enklare. Just nu berättar vi därför om vår service med hjälp av den klassiska "arga lappen". Helt digitalt så klart.

Service för en enklare vardag

Du kan nu möta någon av våra lappar i digitala medier under november. Felnamälan gör du till exempel enkelt digitalt på Mina sidor där du också kan  följa ditt ärende. Uppstår ett akut fel på kvällen eller helgen så kan du ringa jouren.

Detta är service som ingår i hyran för att göra din vardag enklare.

Matavfall och laddstolpar

Matavfallsinsamling finns i över 80 procent av våra fastigheter. Det är ett sätt att göra det bästa av mat som slängs och möjliggöra biogasutvinning. Ett enkelt sätt att göra något bra för miljön.

imagey2l6o.png

I flera fastigheter finns bilpooler och nu börjar vi utbyggnaden av laddstolpar för att möta efterfrågan hos hyresgäster som funderar på att byta till elbil. 

imageawq5u.png

Fler rum för framtiden

Och för alla kärlekspar som letar efter ny bostad så fortsätter vi att bygga många nya hyresrätter som är inflyttningsklara kommande år.

image4xj2l.png