Hoppa direkt till innehåll

För att kunna ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats har vi placerat kakor (cookies) i din webbläsare. Om du vill veta mer kan du läsa mer om vad våra kakor används till.

Vi bygger mer än på 40 år - alltid hyresrätt!

Stockholm fortsätter att växa. Därför bygger Familjebostäder rekordmycket. Vi ligger i produktion med omkring 1500 hyresrätter. Det är det högsta sedan miljonprogrammens dagar.

Vi bygger mer än på 40 år - alltid hyresrätt!

Just nu bygger vi mer än på 40 år. Vi tar klivet in i framtiden med bostäder som är energisnåla och uppkopplade. Vi förbättrar möjligheten att leva utan bil – med bilpooler och  bra service för cyklar. Våra hyresgäster får snabb service med e-tjänster – tillgängliga via mobilen dygnet runt.

Vi lägger mer tid på utemiljöer, portar och källare för att det ska vara tryggt överallt. Våra husvärdar ser till att såväl hyresgäster som hus får den tillsyn som behövs i vardagen. 

Nya kvarter

Nya kvarter växer fram i Högdalen, Rågsved, Hagastaden, Älvsjö och Årsta. Under 2020 har vi byggstartat projekt i Älvsjö, Farsta och Drevvikshöjden vid Sköndal och nästa år har vi inlyttning i nästan 900 nya bostäder. 

Här hittar du all vår nyproduktion, område för område

För att hyra av oss behöver du stå i kö hos Stockholms bostadsförmedling. I höst kommer många av våra nya lägenheter att finnas där.

Här anmäler du dig till bostadsförmedlingen och hittar de lägenheter som ligger ute

Bor du redan hos oss eller något av de andra bostadsbolagen i Stockholms stad kan du byta din lägenhet via interna bostadskön. 

Här finns mer information om vår interna kö

Att bo hos oss

Att bo i hyresrätt har många fördelar. Vårt förvaltningsteam ser till att huset och området är välskött och tryggt. Du kommer lätt i kontakt med oss via Mina Sidor på webben eller via telefon till vår kundservice. Går något sönder anmäler du det till oss och din husvärd kommer och åtgärdar felet.

Målning, tapetsering och nya vitvaror ingår i hyran med vissa tidsintervall. Vi har också ett utbud av tillval som du kan beställa direkt från oss. Alla våra fastigheter har källsortering av förpackningar och annat avfall och i många av våra hus finns även matavfallsortering.