Hoppa direkt till innehåll

För att kunna ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats har vi placerat kakor (cookies) i din webbläsare. Om du vill veta mer kan du läsa mer om vad våra kakor används till.

Nya köksluckor, bänkskiva och stänkskydd

Sugen på att fräscha upp köket? När du beställer nya köksluckor ingår bänkskiva, lådinsats och nya handtag. Kombinera olika luckor, färger, handtag och bänkskivor med hjälp av vår köksväljare.

Grå köksluckor med guldiga knoppar

Bild: Modexa AB

Pris för nya luckor, bänkskiva, lådinsats och handtag
(Byte av diskbänk ingår inte.)

278 kr/månad i 12 år
Kokvrå: 200 kr/mån i 12 år

Pris för stänkskydd

169 kr/månad i 12 år
Kokvrå: 89 kr/månad i 12 år

Så här beställer du

När det är dags att beställa nya köksluckor och/eller stänkskydd kontaktar du kundservice per telefon eller genom att skicka in en intresseanmälan på Mina sidor. Du får då en beställningsblankett som du fyller i, skriver under och skickar in till oss.

Prova dig fram i köksväljaren

Här kan du se hur olika kombinationer ser ut, men tänk på att det kan vara bra att även se färgerna i verkligheten då skärmen inte alltid återger rätt nyans. Innan du bestämmer dig är du välkommen till våra besökskontor där vi visar köksluckorna i olika färger. Om du har snedskåp i köket kan du endast beställa luckan Sara i valfri kulör.

OBS. Vi ber dig att bortse från att det står kakel i rubriken nedan (går tyvärr inte att ändra i verktyget). Det är stänkskydd i laminat som finns i vårt sortiment.