Hoppa direkt till innehåll

För att kunna ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats har vi placerat kakor (cookies) i din webbläsare. Om du vill veta mer kan du läsa mer om vad våra kakor används till.

Rutigt linoleumgolv

Linoleum marmoleum modular är miljövänliga linoleumplattor som du kan lägga in i hall och kök. Du kombinerar en ljus platta med en annan färg så att det bildas ett rutmönster.

Rutigt linoleumgolv

Lägg in Forbos linoleumplattor Marmoleum Modular i din hall eller i ditt kök. Plattorna är 25x25 cm stora och finns i färgerna Cornish grey, Stardust och Black hole. Du kombinerar den ljusa plattan Stardust med en av de andra färgade plattorna så att du får ett rutigt golv. Stardust kan upplevas lite gulaktig till en början, men efter ett par veckor i dagsljus så har den fått sin naturliga lite ljusare färg. 

Linoleum är en naturprodukt tillverkad av förnyelsebara råvaror såsom linolja, harts och trämjöl. Därtill innehåller det kalkstensmjöl och färgpigment helt fria från tungmetaller. Golvet består av närmare 90% naturliga råvaror och är miljömärkt med Svanen.

Skötsel

Dammsugning/sopning. Vid behov en lätt fuktad mopp med golvvårdsvax eller milt neutralt rengöringsmedel.

3745 Cornish grey

Marmoleum_t3704-Satellite.jpg

3704 Satellite

3722 Stardust

3707 Black Hole

Kostnad

Rumsarea

Kostnad/månad

0-5,9 kvm

15 kr

6-11,9 kvm

35 kr

12-19,9 kvm

50 kr

20-25,9 kvm

80 kr

26 kvm och uppåt

85 kr