Hoppa direkt till innehåll

För att kunna ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats har vi placerat kakor (cookies) i din webbläsare. Om du vill veta mer kan du läsa mer om vad våra kakor används till.

Renovera köket

Är det dags att snygga till i köket, byta spis eller kanske beställa helt nya luckor, fläkt och bänkbelysning?

Renovera köket
Kyl och frys från Cylinda

Byte av kyl och frys ingår i hyran med ett intervall om 17 år. Standard i Familjebostäders lägenheter är ett så kallat kombiskåp, med både kyl och frys.

Vit elspis med varmluftsugn - en tillvalsspis

Byte av spis ingår i din hyra med ett intervall för elspis om 17 år. I de fastigheter där det finns ansluten gas kan du beställa en gasspis. Gasspis ingår i hyran med ett intervall om 25 år. Det finns också olika tillvalsspisar du kan beställa.

Köksluckor

När du beställer nya köksluckor ingår köksbänk, lådinsats och nya handtag. Kombinera hur du vill ha ditt kök med hjälp av vår köksväljare.

Kakel

Just nu kan du inte beställa kakel.

Roller med grön färg

Är det dags att måla om? I vår kulörguide kan du se våra färger och få inspiration. När du målar om i köket ingår omlackering av köksluckorna.

Bänkskiva

Beställ en ny bänkskiva till ditt kök som tillval.

Avlång vid bänkbelysning med två uttag

Du kan beställa bänkbelysning som tillval.

Foto på vit köksfläkt och kryddhylla.

Om du vill ha en fläkt till ditt kök finns det som tillval med eller utan kryddhylla. Vi erbjuder spiskåpa eller kolfilterfläkt beroende på vilken ventilation huset har.