Hoppa direkt till innehåll

För att kunna ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats har vi placerat kakor (cookies) i din webbläsare. Om du vill veta mer kan du läsa mer om vad våra kakor används till.

Sätt färg på hemmet

Är det dags att måla om? I vår kulörguide kan du se våra färger och få inspiration. När du målar om i köket ingår omlackering av köksluckorna.

Hörn med gråblå väggfärg, tre tavlor, en tvåarmad golvlampa och en vas med bladig gren i.

Foto: Johnér/Sofia Byström

I vår kulörguide nedan kan du se våra färger och få inspiration. Tänk på att färger kan se annorlunda ut på webben än i verkligheten. Vi rekommenderar därför att du tar med dig färgkoderna och tittar på färgerna i en måleributik.

Andra färger?

Det går bra att välja andra färger än de som finns i kulörguiden, så länge de är neutrala och kan passa eventuella kommande hyresgäster. Har du frågor om vilka färger du kan välja, kontakta kundservice.

Vid ny färg i köket ingår omlackering av luckor 

När du beställer målning av köket ingår också omlackering av dina köksluckor. Inspiration till väggar och luckor hittar du i kulörguiden. Det går bra att välja olika färger på luckor och väggar. Du kan också passa på att välja helt nya luckor från vårt tillvalsutbud.

Måla tapetserad vägg?

Vill du måla en vägg där det sedan tidigare sitter en tapet behövs normalt extra grundarbete/spackling för att få ett gott resultat. Du gör själv en överenskommelse med målaren om detta och får då också en kostnadsuppskattning. Målerifirman fakturerar sedan dig för det extra arbetet.

Kulörguide för väggar

NSC-1_vit.jpgNSC-2_beige.jpgNSC-3_brun.jpgNSC-4_grey.jpgNSC-5_gul.jpgNSC-6_rosa.jpgNSC-7_blue.jpgNSC-8_green.jpg

Kulörguide för köksluckor

NSC-9_kitchen_update[9].jpg