Hoppa direkt till innehåll

För att kunna ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats har vi placerat kakor (cookies) i din webbläsare. Om du vill veta mer kan du läsa mer om vad våra kakor används till.

Hoppa över vänsternavigeringen

Beställ dina fröpåsar!

Ta en stund i vårsolen och förbered för en härlig sommartid. Ja nu är det dags att börja gräva i jorden.

Beställ dina fröpåsar!

Foto:Fredrik Hjerling

Som vår hyresgäst vill vi att du ska njuta av en blomstrande hemmiljö, vare sig du har rabatt, balkong eller krukor inomhus. Därför har vi på Familjebostäder tagit fram två olika påsar med fröer som vi vill bjuda på såhär i odlingstider. Beställ din fröpåse med härliga sommarblommor att ha i vasen eller saftiga jordgubbar till gräddtårtan.

OBS! Erbjudandet är stängt då sista dag för beställning var den 30 april.

Eko-odling i närområdet

Missa inte våra ekologiska stadsodlingar som bjuder på grönskande miljöer i flera av våra bostadsområden. Även om odlingslådorna är uppbokade för i år kan du på flera ställen smaka frukten från de fruktträd vi planterat för alla hyresgäster i närheten att njuta av. Läs mer om våra stadsodlingar nedan. 

tipsodling.gifFoto: Marcus Hallberg 

Sugen på att odla mer?

Allt fler upptäcker glädjen i att odla, gärna tillsammans med andra. Men det är inte bara vi människor som trivs tillsammans. I myllan spirar kärleken mellan örter, grönsaker och blommor, och den som vet vilka som trivs ihop kan få en extra fin skörd. Tips nedan från Familjebostäders trädgårdsgrupp. Lycka till! 

Karlek-i-gronsakslandet.gif