Hoppa direkt till innehåll

För att kunna ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats har vi placerat kakor (cookies) i din webbläsare. Om du vill veta mer kan du läsa mer om vad våra kakor används till.

Hoppa över vänsternavigeringen

Välkommen till Familjebostäder!

Nu har vi skrivit ett ömsesidigt kontrakt om ny bostad. Hyreskontraktet är en av de viktigaste skriftliga handlingarna för ett hushåll. Bostaden är ju både tak över huvudet och den plats där man kan förverkliga sin önskan om ett gott liv.

Därför är det viktigt för oss att våra bostadshyresgäster upplever sitt boende hos Familjebostäder prisvärt, personligt, sunt och tryggt.

Genom kontraktet har vi båda ingått en överenskommelse. Vi på Familjebostäder kommer att sköta huset och ge den service som behövs för en väl fungerande bostad. Ditt hushåll kan också på olika sätt medverka till att ni och era grannar kan trivas tillsammans och ha gemensam glädje av att bo i ett flerfamiljshus.

I den här pärmen finns mer information om Familjebostäder och andra uppgifter som kan vara bra att ha i olika boendefrågor.

Pärmens innehåll finns också på vår hemsida, www.familjebostader.com. Det är skälet till att sidorna ibland innehåller uppgifter om olika länkar. Välkommen till hemsidan!

Vill du ha direktkontakt med oss är du välkommen att ringa till vår kundservice, telefon 08-737 20 00.

Jag hoppas att du ska trivas hos oss och hälsar dig än en gång välkommen!

Jonas Schneider
Verkställande direktör

 

Röd brandfilt och brandsläckare monterade i hallen

Brandsäkert hem med spisvakt

Familjebostäder utrustar alla nybyggda och ombyggda lägenheter enligt Brandskyddsföreningens koncept Brandsäkert hem.

Ranunkler i balkonglåda med gård och blå himmel i bakgrunden

Balkong och uteplats

Balkong och uteplats kan bli ett trevligt extrarum under våren och sommaren. Här har vi samlat några råd om hur du undviker att störa dina grannar när du vistas på balkong eller uteplats.

Kvinna som surfar

Bredband

Du vet väl om att du har tillgång till supersnabbt fibernät i din lägenhet?

Vardagsrum

Hemförsäkring

Du som bor hos oss måste enligt hyresavtalet ha en hemförsäkring. Hemförsäkringen är viktig för att du inte ska drabbas ekonomiskt vid inbrott, brand eller vattenskada.

Batterier, städutrustning på golv och medicinerolv

Farligt avfall

Alla sopor som är farliga för människor och miljön räknas till farligt avfall.

Grovsopor

Grovsopor är sådant som är för stort eller för tungt för att läggas i den vanliga soppåsen.