Hoppa direkt till innehåll

För att kunna ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats har vi placerat kakor (cookies) i din webbläsare. Om du vill veta mer kan du läsa mer om vad våra kakor används till.

Hoppa över vänsternavigeringen

Få livet på rull i vår!

Det är dags att ta ut cyklarna ur vinterförvaret, ladda batterierna och njuta lite extra av vår utomhusmiljö. Kanske vill du ta elcykeln till jobbet i morgonsolen, låna en av våra lådcyklar för att handla, eller få in vardagsmotionen när du hämtar barnen från förskolan.

Få livet på rull i vår!

Foto:Fredrik Hjerling

Utlottning av cykelfixar-kit

Vilken cykelsträcka ser du fram emot att cykla i vår? Maila din favorit-cykelsträcka i Stockholm till Familjebostäder för chansen att bli en av 5 vinnare av ett smart  cykelfixar-kit från Kikkerland.

Repairkit.png

Bilpool, cykelpool och större cykelparkeringar

För dig som hyresgäst har vi många lösningar som underlättar ett liv utan egen bil, allt för att det ska vara enklare att göra hållbara val som är bra för både dig och miljön.

Vi utvecklar cykelparkeringarna vid många av våra bostäder och i flera av våra nya cykelförråd hittar du:

  • Cykelpump
  • Laddskåp för cykel-batterier
  • Plats att hänga cykeln för att meka

I Farsta Strand har vi precis öppnat vår första cykelpool där du kan låna el-lådcyklar. Fler cykelpooler planeras framåt. 

Behöver du bil kan du som bor i Hagastaden, Farsta Strand och Bandhagen vända dig till våra respektive bilpooler som du kan läsa mer om i länkarna på sidan. Snart är en bilpool i Älvsjöstaden på plats och det planeras hela tiden fler framåt. 

Tillsammans tar vi hand om varandra och om miljön!