Hoppa direkt till innehåll

För att kunna ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats har vi placerat kakor (cookies) i din webbläsare. Om du vill veta mer kan du läsa mer om vad våra kakor används till.

Hoppa över vänsternavigeringen

Anmälan till bomöte

Här anmäler du dig till bomötet tisdagen den 19 mars om Brunskogsbacken.

Med anledning av förra veckans explosion på Brunskogsbacken 37 bjuder vi in till ett bomöte tisdag den 19 mars kl. 17.30-19.00 på Familjebostäders kontor i Farsta, Mårbackagatan 11. Familjebostäder, polisen och stadsdelen berättar om trygghetsskapande åtgärder i området. Välkommen att dela dina tankar och få information direkt från oss. Vi bjuder på kaffe och smörgås.

Anmälan bomöte Brunskogsbacken

Meddela om du kommer
Antal

*Obligatoriska uppgifter. För att kunna administrera din anmälan till bomötet behöver vi behandla dina personuppgifter. Den lagliga grunden för behandlingen är berättigat intresse. Personuppgifterna får också användas för att kontakta dig angående din anmälan, för att skicka dig information om seminaret och för att föra statistik. Uppgifterna raderas en månad efter att semenariet har ägt rum, eller när du informerar dso@familjebostader.com eller Familjebostäder kundservice på 08-737 20 00 om att du inte längre önskar stå kvar.